Our Recent Posts

Archive

Tags

A l'estiu no estem de braços plegats.

A l'estiu és el moment ideal per pensar, imaginar i programar activitats i fer un munt de coses que durant el curs no podem fer. Un concert solidari amb moltes sorpreses, audicions, programacions...i moltes coses més de les quals us anirem informant. També hem aprofitat per pintar l'escola, comprar més material orff per les classes de llenguatge fer aquesta pàgina web i els horaris del nou curs...., també ampliem la nostra botiga i a partir d'ara podrem oferir instruments per l'alumnat. Tenim moltes ganes de tornar a veure-us les cares!!!

973 48 10 78 - 686 016 625

C/St Agustí num 26                       Solsona, (LLeida)

©2018 by ÀTIC TALLER MUSICAL. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now